Πορεία Διαμαρτυρίας 26 Μαρτίου 2015 15.45

Posted in Ανακοινώσεις

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η μοιρολατρία και η εγκατάλειψη των πάντων στη τύχη δεν προσφέρει τίποτα στον αγώνα που διεξάγουμε.

Ο αγώνας για ανάκτηση των κουρεμένων αποταμιεύσεων
μας περνά και θα περάσει από πολλά στάδια ο Σύνδεσμος καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας χωρίς τυμπανοκρουσίες και περιττές ενέργειες για δυο χρονιά καθημερινά εργάζεται αθόρυβα καιμε αποφασιστικότητα για αποκατάσταση  της αδικίαςκαι επιστροφή των κλεμμένων αποταμιεύσεων μας.

Όμως χρειάζεται την συνεισφορά όλων των κουρεμένων καταθετών για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον τιτάνιο αγώνα που διεξάγει.

Επαφές και συζητήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , Υπουργό Οικονομικών, κοινοβουλευτικά κόμματα, τρόικα και άλλους φορείς είναι ο καθημερινός αγώνας που διεξάγεται από την ηγεσία του Συνδέσμου.

Ο αγώνας μας θα ευοδωθεί με την δυναμική μας ενεργοποίηση. Όλα τα ανωτέρω
πλησιάζουν σ ’αυτό που επιδιώκουμε,  την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων μας.


Κουρεμένε καταθέτη της Λαϊκής

Μη περιμένεις ότι θα αγωνίζονται άλλοι για τα δικά σου δικαιώματα, μη παραδοθείς στην απελπισία σου και την αδράνεια σου, πάρε τη τύχη σου στα χεριά σου, ενίσχυσε με την παρουσία σου και τη φωνή σου, τον Σύνδεσμο καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας που αγωνίζεται για σένα, Για αυτό όλοι και όλες θα είμαστε παρόντες στη Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύνδεσμός καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας σταθμός στη πορεία για ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων μας.

Όλοι μαζί θα είμαστε δυνατοί!

Όλοι μαζί μπορούμε
!

26 Μαρτίου 2015 στις 15:45

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση έξω από την Βουλή στις 3:45 μμ όπου θα επιδοθεί ψήφισμα προς Προέδρους της Βουλής και Κοινοβουλευτικών Κομμάτων. Ακολούθως θα γίνει πορεία προς το Προεδρικό όπου θα παραδοθεί ψήφισμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επιβάλλεται όλοι να είμαστε παρόντες!

Δώσε μας  την πρόθεσή σου για την παρουσία  σε αυτή την σύνδεση

Καλούμε όλα τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές του αγώνα μας, όπως υπογράψουν το ψήφισμα είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη μορφή κατεβάζοντας το έντυπο.

Ο ΣΥΚΑΛΑ είναι ανεξάρτητος, μη κομματικός σύνδεσμος που διεκδικεί την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων των καταθετών, σαν αποτέλεσμα των αποφάσεων του 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - LAIKI BANK DEPOSITORS ASSOCIATION - АССОЦИАЦИЯ ВКЛАДЧИКОВ ЛАЙКИ БАНК

www.sykala.org