ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑME!

Posted in Ανακοινώσεις

Με αφορμή τον καβγά που συνεχίζεται τις τελευταίες μέρες στη βουλή και στα τηλεοπτικά κανάλια μεταξύ διαφόρων πολιτικών για το ποιός ευθύνεται περισσότερο για το κούρεμα και τις καταστροφικές αποφάσεις για την οικονομία, ο ΣΥΚΑΛΑ και τα μέλη του εκφράζουν για ακόμη μια φορά την απογοήτευση και την αγανάκτηση τους.  

Δυο χρόνια μετά, όλοι οι πολιτικοί παράγοντες που συνετέλεσαν με κάποιο τρόπο στη διάπραξη του εγκλήματος και συνεχίζουν να συντηρούν την κατάφορη αδικία, αντί να αναλώνονται σε αλληλοκατηγορίες για το ποιος φταίει ή ποιός φταίει περισσότερο ή λιγότερο, εισηγούμαστε  να βρουν τρόπους για αποκατάσταση της καταστροφής που επέβαλαν στους νοικοκυραίους του τόπου. Το μόνο που φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει είναι η μετάθεση της ευθύνης του κουρέματος ο ένας στον άλλο. Τα γεγονότα βοούν. Δεν έχει σημασία αν το φταίξιμο είναι 50/50, 90/10, 10/90 ή οποιοδήποτε άλλο ποσοστό

ΑΡΚΕΤΑ!

Είναι καιρός να σοβαρευτούν όλοι οι συνυπεύθυνοι, ηθικοί αυτουργοί, εκτελεστές ή συντηρητές του εγκλήματος και  να λάβουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις για στοιχειώδη αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Είναι κοινώς παραδεκτό και αυταπόδεικτο ότι οι αποταμιεύσεις / κόποι μιας ζωής των καταθετών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας  διέσωσαν το Κυπριακό κράτος από την πτώχευση. Γι αυτό, το Κυπριακό κράτος έχει την στοιχειώδη υποχρέωση να αναγνωρίσει επίσημα την αδικία και να λάβει μέτρα επανόρθωσης.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Οι κατεστραμμένοι οικογενειάρχες που είδαν τους κόπους και τις θυσίες μιας ζωής να εξαφανίζονται σε μία νύκτα από τις εγκληματικές αμέλειες ή / και αποφάσεις αυτών που διαχειρίστηκαν την οικονομία του τόπου, απαιτούν να πάψουν τα ιλαροτραγικά επικοινωνιακά παιχνίδια,  και να αποκαταστήσουν την αδικία άμεσα. Είναι καιρός όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι εργάζονται για την ευημερία και προκοπή αυτού του δύσμοιρου νησιού να το αποδείξουν έμπρακτα τώρα.

Ο ΣΥΚΑΛΑ είναι ανεξάρτητος, μη κομματικός σύνδεσμος που διεκδικεί την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων των καταθετών, σαν αποτέλεσμα των αποφάσεων του 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - LAIKI BANK DEPOSITORS ASSOCIATION - АССОЦИАЦИЯ ВКЛАДЧИКОВ ЛАЙКИ БАНК

www.sykala.org