26 Μαρτίου 2015 - Πορεία Διαμαρτυρίας

Posted in Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Φίλοι,

 Σε συνέχεια προηγουμένων ανακοινώσεων μας και σε μια προσπάθεια η εκδήλωση μας να μην γίνει σε ημερομηνία που ενδέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να απουσιάζει από την Κύπρο, όπως επίσηςκαι για να συμπέσει η ημερομηνία με την ακριβή ημερομηνία απομείωσης των αποταμιεύσεων μας το 2013, σας πληροφορούμε ότι η εκδήλωση  διαμαρτυρίας θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 στις 15:45 (αντί στις 12 Μαρτίου που είχε προηγουμένως ανακοινωθεί). Η εκδήλωση  θα ξεκινήσει με συγκέντρωση έξω από την Βουλή στις 3:45 μ.μ. όπου θα επιδοθεί ψήφισμα προς Προέδρους της Βουλής και Κοινοβουλευτικών Κομμάτων.  Ακολούθως θα γίνει πορεία  προς το Προεδρικό όπου θα παραδοθεί ψήφισμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το Ψήφισμα σάς κοινοποιήθηκε σε προηγούμενη ανακοίνωση.  

Για ευνόητους λόγους η παρουσία όλων μας (και υποστηρικτών μας) είναι απαραίτητη στην δυναμική και διεκδικητική πορεία που προγραμματίζουμε. Επίσης οι επαρχιακές επιτροπές Λεμεσού, Πάφου και Αμμοχώστου προβαίνουν σε διευθετήσεις για μεταφορά στη Λευκωσία με λεωφορεία. 

Για να παραδώσετε τις υπογραφές ή / και για άλλες ανάγκες / συντονισμό, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τις επαρχιακές επιτροπές του ΣΥΚΑΛΑ στα πιο κάτω τηλέφωνα.

 ΚΟΥΡΕΜΕΝΕ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

Εδώ και δύο χρόνια από την σύσταση του Συνδέσμου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΚΑΛΑ διεξάγει  συνομιλίες και διαπραγματεύεται με όλους τους θεσμούς της Πολιτείας, προτείνει λύσεις και αναμένει αποκατάσταση. Γίναμε επιλεκτικά η μερίδα των πολιτών που η Πολιτεία θυσίασε για να επιβιώσει το Κράτος και να αποφευχθεί η άτακτη χρεωκοπία. Δύο χρόνια είναι αρκετός χρόνος για το Κράτος για να προσφέρει λύσεις.  Δεν το έκανε.

 Είναι καιρός να προχωρήσουμε σε πιο δυναμικά και διεκδικητικά μέτρα. 

Κανένας δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι δεν προσπαθήσαμε να δοθούν λύσεις. Κουραστήκαμε όμως να αποτελούμε τους «αποδιοπομπαίους τράγους» αυτής της Πολιτείας.  Είναι με τις δικές μας αποταμιεύσεις που συνεχίζει να υπάρχει Κράτος στη Κύπρο.  Δυστυχώς η πολιτεία, έχοντας λύσει το πρόβλημα ύπαρξης της χρησιμοποιώντας τους δικούς μας κόπους μιας ζωής, μας έχει ξεχάσει και συνεχίζει να κυβερνά και να νέμεται την θεσμική εξουσία, σαν να μην συνέβηκε τίποτα.  

Η δυναμική παρουσία σου στις 26 του Μάρτη στη Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας θα διατρανώσει την αμετάκλητη απόφαση σου να αγωνιστείς για την αποκατάσταση της αδικίας και την επιστροφή των κόπων σου που νοικοκυρεμένα αποταμίευσες για τις ανάγκες σου και που δυστυχώς πλέον δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αφού κάποιοι «συμμορίτες» εντός και εκτός Κύπρου σε έκλεψαν.

 

Ο ΣΥΚΑΛΑ και το Διοικητικό του Συμβούλιο τα τελευταία δύο χρόνια έχει παραμερίσει όλα τα άλλα και έχει επικεντρωθεί στην ανάκτηση των κλοπιμαίων.

Είναι καιρός να δείξουμε σε όλους αυτούς που αποτελούν την Κυπριακή Πολιτεία ότι είμαστε εδώ και δεν θα εξαφανιστούμε επειδή επέλεξαν να προσποιούνται ότι δεν υπάρχουμε.

Είναι καιρός να δείξουμε την δύναμη και αποφασιστικότητα μας.

Είναι καιρός όλοι μαζί να το αποδείξουμε.

Είναι καιρός να μας πάρουν στα σοβαρά.

Είναι καιρός όλοι να εμπλακούμε στον αγώνα.

Είναι καιρός για πιο δυναμικά μέτρα.

Για να πετύχουμε πρέπει να αποδείξουμε όσα λέμε.

 Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί.

 Όλοι μαζί μπορούμε.

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Λευκωσία Πέμπτη 26 Μαρτίου ώρα 3.45 μ.μ. τόπος  συγκέντρωσης έξω από τη βουλή για επίδοση ψηφίσματος και ακολούθως πορεία προς Προεδρικό

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Από το ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ

ΕΠΑΡΧΙΕΣ

         ΑΡ. ΤΗΛΕΦ.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

   

Αποστολάκης Κυπριανού                             

99220246

 

Κυριάκος Κυλίλης                                        

99610982

 
     

ΛΕΜΕΣΟΣ

   

Ελένη Κυπριανού

99765235

 

Ανδρέας Σερδάρης

99402467

 
     

ΠΑΦΟΣ

   

Ευάγγελος Ευαγγέλου

99626694

26933333

     

ΛΑΡΝΑΚΑ

   

Κώστας Κωνσταντής 

99499808

 

Kώστας Παπαευθυμίου        

99418475

 

Λούης Λοίζου                        

99447703

 
     

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

   

Αντώνης Ανδρέου

99149386

 

 Ο ΣΥΚΑΛΑ είναι ανεξάρτητος, μη κομματικός σύνδεσμος που διεκδικεί την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων των καταθετών, σαν αποτέλεσμα των αποφάσεων του 2013