ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΚΑΛΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Posted in Ανακοινώσεις

Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του ΣΥΚΑΛΑ

Παρακολουθήσαμε από κοντά τις θέσεις, τοποθετήσεις και εκφρασθείσες προθέσεις των υποψηφίων για την προεδρία της δημοκρατίας και συζητήσαμε και ξανασυζητούμε με όλους, σε ότι αφορά το θέμα αποκατάστασης της αδικίας όπως έγινε το 2013. Σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε εκδώσει ανακοινώσεις ενημερώνοντας σας για τα αποτελέσματα τέτοιων επαφών.

Ήλθε η ώρα να τα πούμε από κοντά, γι’ αυτό και απευθύνουμε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

σε Γενική Συνέλευση του ΣΥΚΑΛΑ που θα γίνει το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί στο αμφιθέατρο του πολιτιστικού κέντρου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ημερήσια Διάταξη.

1. Προσφυγή σε Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Λεπτομέρειες θα σας σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την πρώτη  εβδομάδα του Ιανουαρίου, ώστε να είμαστε όλοι ενήμεροι για μια πιο παραγωγική συζήτηση στην Γενική Συνέλευση.

2.   Ενίσχυση του ΔΣ του ΣΥΚΑΛΑ με επιπρόσθετους εθελοντές.

3. Ανάλυση των θέσεων των υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας και συλλογική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης σε ότι αφορά την θέση του ΣΥΚΑΛΑ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Εν όψει των θεμάτων που θα συζητηθούν, προτρέπουμε όλους όπως δώσουν το παρόν τους στην Γενική Συνέλευση, όπου θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις στα θέματα που μας αφορούν.  

Φίλες και φίλοι,

Το θέμα μας περνά από κρίσιμη φάση, την πιο κρίσιμη από τον Μάρτη του 2013, όπου μας έκλεψαν τις αποταμιεύσεις μας. Στο διάστημα που μας πέρασε, το ΔΣ του ΣΥΚΑΛΑ, αθόρυβα, σοβαρά αλλά μαχητικά, αγωνίστηκε για να διαμορφώσει καταστάσεις, που θα έδιδαν ελπίδα για αποκατάσταση και επιστροφή των κλεμμένων. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί,   μη  φειδόμενοι κόπων, μέχρι την επικράτηση του δικαίου μας. Γι’ αυτό η μαζική παρουσία ΟΛΩΝ μας, θα διατρανώσει την αμετάκλητη απόφαση μας για συνέχιση της προσπάθειας μέχρι τέλους.


ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ