ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΚΑΛΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Posted in Ανακοινώσεις

Το Δ.Σ. του ΣΥΚΑΛΑ ανακοινώνει ότι η εξαγγελθείσα για τις 18 Νοεμβρίου Παγκύπρια Συνέλευση των μελών του αναβάλλεται και μετατίθεται σε μεταγενέστερο στάδιο, εν όψει διεργασιών που διεξάγονται σε κυβερνητικό, κοινοβουλευτικό και κομματικό επίπεδο, όπως επίσης και σε επίπεδο επιτελείων των υποψηφίων προέδρων της Δημοκρατίας και που αφορούν το θέμα αποκατάστασης μας. Η Βουλή θα είναι ανοικτή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και στοχεύουμε σε πληρέστερη  ενημέρωση και γνώση όσο το δυνατό περισσότερων λεπτομερειών, για πιο «σοφή» θέση και πληρέστερη ενημέρωση σας στην συνέλευση. 

Το ΔΣ του ΣΥΚΑΛΑ  παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσο αφορά το πρόβλημα της αποκατάστασης των δικαίων των βάναυσα κουρεμένων καταθετών και πράττει αυτό που πρέπει, για να δικαιωθεί ο αγώνας των ανθρώπων που πλήρωσαν με τις οικονομίες τους, τη σωτηρία του Κράτους και της οικονομίας.

Η ακριβής νέα ημερομηνία της Συνέλευσης θα ανακοινωθεί μόλις τερματιστούν οι εργασίες της Βουλής, οπότε και θα έχουμε και πληρέστερη εικόνα της κατάστασης για να μπορέσουμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Δ.Σ. ΣΥΚΑΛΑ