Eπιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών από "κουρεμένο" καταθέτη

Posted in Ανακοινώσεις

Eπιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών από "κουρεμένο" καταθέτη η οποία κοινοποιήθηκε προς τον ΣΥΚΑΛΑ.

Υπουργό Οικονομικών

Χάρη Γεωργιάδη

Κύριε Υπουργέ,

Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι το βασικότερο συστατικό της ανθρώπινης ύπαρξης. Και  όταν αυτή εξευτελίζεται, καθήκον και υποχρέωση είναι η αντίδραση και η προάσπιση της.

Το 2013 τον Μάρτη ο γράφων και κάποιοι χιλιάδες άλλοι ,κατεξευτελίσθηκαν  και  έγιναν το ανάχωμα για,

Να υπάρχει Τράπεζα Κύπρου,
Να υπάρχει Ελληνική Τράπεζα,
Να υπάρχει Συνεργατισμός,
Να υπάρχει Τράπεζα Πειραιώς,
Να  υπάρχει δημόσιος τομέας και πρώτιστα Κράτος
Να παίρνει ο Πρόεδρος τον μισθό του, εσείς και ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο , οι βουλευτές και όλος ο κρατικός μηχανισμός.

Για να μπορεί ο Πρόεδρος να εξαγγέλλει νέα ψυχιατρεία, νέες κλίμακες  ιατρών και νοσοκόμων,κλπ

Για να μπορεί ο κ. Γλαύκος Χατζηπέτρου να ανεβοκατεβαίνει στο Προεδρικό και να παίρνει ότι θέλει.

Και πολλά άλλα κ. Υπουργέ  όμοια με τα ανωτέρω.

Ψες σας ακούσαμε,στο ΣΙΓΜΑ. πάλι να προπαγανδίζετε και να υποστηρίζετε τα δικά σας ,τα οποία δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται ποσώς στην αλήθεια  και που μόνο δια μονολόγου μπορούν να εκφραστούν.

Στη Λαική Τράπεζα δεν έγινε  bail in  κ.Υπουργέ ,την κλείσατε με τον τρόπο που σας συνέφερε, για να μπορέσει να επιβιώσει το υπόλοιπο τραπεζικό σύστημα,  το οποίο και αυτό ήταν σε μεγάλο βαθμό αφερέγγυο, και γενικότερα το κράτος, από ΒΕΒΑΙΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

Bail in έγινε στη Τράπεζα Κύπρου(σωτηρία με ίδια μέσα).

Από που βρήκε τα εννιάμιση δις και ξόφλησε τον ΕΛΑ η τράπεζα Κύπρου σε χρόνο ρεκόρ. Δεν είναι από τα περιουσιακά στοιχεία της Λαικής που παρανόμως μεταφέρθησαν  εκεί? (9 1/2δις ο ΕΛΑ 18 δις εξασφαλίσεις από την Λαική πήρε η τράπεζα Κύπρου, όπως σε ευήκοον ους η κ. Γιωρκάτζη δήλωσε).

Κύριε Υπουργέ,

Πρέπει να αντιληφθήκατε  ότι είμαι ένας κουρεμένος καταθέτης της Λαικής Τράπεζα. Έδωσα  πίστη στις αρχές του κράτους μου, στη δέσμευση του Προέδρου μου,

πολλάκις  εκφρασθείσα   λίγο πριν τις εκλογές του 2013,ελπίζοντας ότι έχει την ικανότητα, να διορθώσει ,όσα η προηγούμενη πενταετής θεομηνία επέφερε.

Εργάστηκα αρκετά  χρόνια στο εξωτερικό σε άσχημες πολλές φορές καιρικές συνθήκες, για να οικονομήσω κάτι για την οικογένεια μου τα παιδιά μου για ότι έκτακτο συμβεί. Και δυστυχώς η πατρίδα μου και οι θεσμοί της με πρόδωσαν, με κατέστρεψαν. Και μη ξανατολμήσετε σας παρακαλώ να ξαναπείτε, με περισσό στόμφο΄΄Η Λαική ήταν αφερέγγυα΄΄γιατί πρέπει να μας πείτε ποιος ήταν ο φερέγγυος τον Μάρτη του 2013. ΚΑΝΕΝΑΣ. Μας κατακρεουργήσατε για να επιβιώσουν

οι υπόλοιποι, χρηματωπιστωτικό σύστημα και κράτος, Αυτή είναι οι αλήθεια.

Κύριε Χάρη Γεωργιάδη Δεν ζητάμε ελεημοσύνη , ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ,  αυτή είναι η αλήθεια. Τα παιδιά μας αδικήσατε ,τα όνειρα μας γκρεμίσατε αλλά να γνωρίζετε τούτο.

Έστι δίκης οφθαλμός ον τα πανθ΄ ορά

Με τη χθεσινοβραδυνή τηλεοπτική σας εμφάνιση, λυπούμεθα πολύ, αλλά τερματίσατε στα σίγουρα την προοπτική ο κ.Αναστασιάδης να είναι ξανά Πρόεδρος. Δεν μας αφήνετε δυστυχώς άλλη επιλογή. Ειλικρινά.

Τάκης Γεωργίου
Αρ. ταυτ. 415877
τηλ. 99438563