Προσκλητήριο Συνέλευσης ΣΥΚΑΛΑ

Posted in Ανακοινώσεις

Προσκλητήριο Συνέλευσης προς κουρεμένους καταθέτες της Λαϊκής τράπεζας

Φίλε κουρεμένε καταθέτη της Λαϊκής Τράπεζας,

 Το Δ.Σ. του συνδέσμου καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας, (ΣΥ.ΚΑ.ΛΑ.) σας προσκαλεί σε Παγκύπρια συγκέντρωση / συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί

 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 Π.Μ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ

το οποίο επελέγη για ευκολότερη πρόσβαση μελών (εντός και εκτός Λευκωσίας) και επάρκεια χώρων στάθμευσης.  


ΘΕΜΑΤΑ

1.      10:30 – 11:15 Απολογισμός της τετραετούς πορείας, ενεργειών και προσπαθειών  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΚΑΛΑ προς αποκατάσταση των δικαίων και δικαιωμάτων μας.

2.      11:15 – 12:00 Προτάσεις για αρχαιρεσίες και την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα μας,εν όψεικαι νέων εξελίξεων και προοπτικών που διανοίγονται.

3.      12:00-12:45 Ενημέρωση από τους νομικούς μας συμβούλους, για την πορεία των νομικών αγωγών και γενικότερα την νομική διάσταση του θέματος μας.

4.      12:45 – 13:30 Θέματα που τα μέλη θα ήθελαν να θέσουν προς συζήτηση / απόφαση.


Για το 4 πιο πάνω, για να περιληφθούν τα θέματα που θέλετε να εγγράψετε στην ατζέντα, παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συνδέσμου – info@sykala.org η να τηλεφωνήσετε στον Παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό του ΣΥΚΑΛΑ – 70007988

Όλοι οι συμμετέχοντες, μέλη και μη, και ιδιαίτερα όλοι όσοι έχουν καταχωρήσει αγωγές καλούνται όπως προσέλθουν και υποβάλουν τις απορίες τους στο Διοικητικό Συμβούλιο και στους νομικούς μας συμβούλους.

Φίλε κουρεμένε καταθέτη,

Η παρουσία όλων μας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Εισερχόμαστε σε περίοδο που προδιαγράφονται εξελίξεις, καθοριστικές για την θετική έκβαση του αγώνα μας.

Η συσπείρωση όλων μας, ενδυναμώνει σε μέγιστο βαθμό τις τιτάνιες προσπάθειες, που εδώ και τέσσερα χρόνια καταβάλλονται, εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια από το ΔΣ του ΣΥΚΑΛΑ που με υπεράνθρωπες προσπάθειες μεριμνά για να κρατείται το θέμα μας ζωντανό και σε διαρκή επικαιρότητα.

Επαφές, με κόμματα, εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, Κεντρική Τράπεζα και άλλους παράγοντες, θεσμούς και αξιωματούχους του Κράτους. Μάχες σε όλα τα μέτωπα είναι κυριολεκτικά  οκαθημερινός αγώνας μας.

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.
ΣΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ»

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΔΩΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ

ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ.

ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

Δ.Σ. ΣΥΚΑΛΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 70007988
Ηλεκτρονική Διεύθυνση info@sykala.org

Δικαίωμα παρουσίας έχουν όλοι οι κουρεμένοι καταθέτες της Λαϊκής, ανεξάρτητα από το αν είναι εγγεγραμμένοι στον Σύνδεσμο ή αν έχουν αγωγές.

Αναγκαία η παρουσίαση ταυτότητας στη είσοδο και η συμπλήρωση εντύπου (για απλή επικαιροποίηση των στοιχείων σας).