Κουρεμένε καταθέτη της Λαϊκής Τράπεζας !

Posted in Σύνδεσμος

Κουρεμένοι καταθέτες της Λαϊκής, φίλες και φίλοι που πριν δυο χρόνια σας  έκλεψαν τις οικονομίες σας για να σώσουν άλλους.

Σας  στέρησαν τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, δικό σας και των παιδιών σας.

Ο Σύνδεσμος σας καλεί αύριο απόγευμα Πέμπτη  σε Παγκύπρια  εκδήλωση  έξω από τη βουλή στις 3.45 μμ. για να  διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί  και να φωνάξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας πως απαιτούμε την επιστροφή των κλεμμένων αποταμιεύσεων μας.

Όλοι μαζί θα είμαστε δυνατοί!


Όλοι μαζί μπορούμε
!

  26 Μαρτίου 2015 στις 15:45

  

Φίλες και φίλοι πρέπει να γνωρίζετε πως χωρίς αγώνες τίποτε δεν κερδίζεται. Για αυτό εγκαταλείψετε την αδράνεια και τη μοιρολατρία και με τη παρουσία όλων μας να απαιτήσουμε  αυτό που δικαιούμαστε.

Επιστροφή των κλεμμένων  κόπων μιας ζωής.

Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για μας αν εμείς δείχνουμε αδιαφορία. Για αυτό αύριο σηκωθείτε και δώστε το παρόν σας. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε. Και να είστε σίγουροι  ότι με την υπομονή και επιμονή μας  στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Η επιτυχία είναι στα δικά μας χέρια

Επιβάλλεται όλοι να είμαστε παρόντες!

 

 

Ενημερώνουμε ότι αύριο στη πορεία/εκδήλωση του ΣΥΚΑΛΑ θα δοθούν μάσκες για να φορεθούν από όλους που θα λάβουν μέρος.

 

Ο σκοπός αυτής της κίνησης είναι συμβολικός και υποδηλοί ότι "προσπαθούμε να προστατευθούμε από τη δυσοσμία και βρωμιά που αναδύεται λόγω των σκανδάλων, της διαφθοράς και της διαπλοκής στον τόπο μας" και το κόκκινο Χ πάνω στη μάσκα συμβολικά υποδηλοί ότι μας έχουν διαγράψει από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας και της "δημοκρατικής" Ευρώπης. Επίσης το κόκκινο χρώμα του Χ συμβολίζει την αφαίμαξη μας.

 

Επίσης θα διανεμηθούν μαύρα περιβραχιόνια τα οποία θα φορέσουμε στην μνήμη μελών του ΣΥΚΑΛΑ που αφαίρεσαν την ζωή τους κάτω από τα ασήκωτα βάρη και ανυπέρβλητες δυσκολίες σαν συνέπεια την κλοπής των αποταμιεύσεων τους.

 

Η Αστυνομία προτρέπει τα μέλη του ΣΥΚΑΛΑ όπως

 

σταθμεύσουν τα οχήματα τους, στους χώρους που βρίσκονται γύρω και απέναντι από  Ελληνική πρεσβεία και γύρω από τη παλιά  CYTA όχι όμως στο χώρο του παλιού νοσοκομείου, καθότι ο δρόμος μπροστά από τη βουλή θα είναι κλειστός. Υποσχέθηκαν ότι δεν θα κάνουν παρατηρήσεις για τυχόν παράνομη στάθμευση.

 

Ο ΣΥΚΑΛΑ είναι ανεξάρτητος, μη κομματικός σύνδεσμος που διεκδικεί την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων των καταθετών, σαν αποτέλεσμα των αποφάσεων του 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - LAIKI BANK DEPOSITORS ASSOCIATION - АССОЦИАЦИЯ ВКЛАДЧИКОВ ЛАЙКИ БАНК

www.sykala.org

Παρουσίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου - General Assembly Presentation - Общая презентация

Παρουσίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου
Presentation of the General Assembly of the Association
Общая презентация совещание