Γενική Συνέλευση ΣΥΚΑΛΑ 18/03/17

Posted in Σύνδεσμος

Αγαπητά μελη,

Αναφερόμαστε στη επερχόμενη Γενική Συνέλευση του ΣΥΚΑΛΑ, πρόσκληση της οποίας σας στείλαμε πρόσφατα.

Σημερα το ΔΣ του ΣΥΚΑΛΑ, του συνδέσμου σας, σας προτρέπει ακόμα μια φορά, να δώσετε ΜΑΖΙΚΑ το παρόν σας.

Όπως θα έχετε προσέξει εχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία για τις Προεδρικές εκλογές του 2018. Όπως επίσης όλοι ξέρουμε, η μόνη γλώσσα που οι πολιτικοί καταλαβαίνουν ειναι οι ΨΗΦΟΙ.

Σαν ΣΥΚΑΛΑ αριθμούμε αρκετές χιλιάδες. Σαν ΣΥΚΑΛΑ και άμεσα επηρεαζόμενοι αριθμούμε δεκάδες χιλιάδες. Πρεπει όμως κατα καιρούς να το αποδεικνύουμε, διαφορετικά μας αγνοούν. Εδώ και δεκαπέντε μήνες ζητησαμε συναντηση απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επιστολές, ηλεκτρονικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, υπενθυμίσεις. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. 

Ζητήσαμε συναντήσεις απο όλα τα κόμματα. Συναντηθήκαμε η εχουμε διευθετημένες συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο οποίος, όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προσποιούνται οτι δεν υπάρχουμε.

Θελουμε να μας λάβουν υπ´ όψιν;  Απο εμάς εξαρτάται. Αφού καταλαβαίνουν μόνο ψήφους, πρεπει να δείξουμε έμπρακτα οτι δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα.  Ένας τρόπος υπάρχει.  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του ΣΥΚΑΛΑ στις 18 του Μαρτη στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιων. 

Το ΔΣ του ΣΥΚΑΛΑ αναλώνει σε καθημερινή βάση εθελοντικά και με προσωπικό κόστος, πολύ χρόνο και προσπάθεια για να πετύχουμε την αποκαταςταςη για όλους μας. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων. Το μόνο που ζητούμε ειναι η μαζική σας παρουσια στην Γενική Συνέλευση. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΨΗΦΟΙ. Και ειναι αυτοί οι ψήφοι που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο πειστικοί στην διαπραγμάτευση μας με αυτούς στους οποίους απευθυνόμαστε για να δώσουν πολιτική λύση στο πρόβλημα. Πρόβλημα που ΕΚΕΙΝΟΙ μας δημιούργησαν. Δικό μας πρόβλημα που εξασφάλισε, όμως, την συνέχιση του Κράτους και του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.

Το ΔΣ του ΣΥΚΑΛΑ δεν ζητά απο κανένα να πάει στον πόλεμο. Απλά ζητούμε τη μαζική σας παρουσια στην Γενική Συνέλευση. Χρειάζεται να μας βοηθήσετε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν ειναι άλλος απο την αποκαταςταςη όλων μας. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΑΛΑ.

Σας περιμένουμε

18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 1030 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ.

ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ

Παρουσίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου - General Assembly Presentation - Общая презентация

Παρουσίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου
Presentation of the General Assembly of the Association
Общая презентация совещание