ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΚΑΛΑ - ΑΠΩΛΕΙΑ

25 Απριλίου 2020

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΚΑΛΑ

Με θλίψη σας πληροφορούμε ότι ο κ. Αλέκος Μαρκίδης, δικηγόρος και φίλος του ΣΥΚΑΛΑ, απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη. Ο Αλέκος Μαρκίδης υπήρξε η προσωποποίηση του ευπατρίδη ο οποίος ανάλωσε εαυτόν στην υπηρεσία της πατρίδας του και όχι μόνο. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει. Θα μας λείψουν η γνώση, ο ορθολογισμός, η φιλία και το χιούμορ του.

Το ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ, εκπροσωπώντας τα μέλη του Συνδέσμου, εκφράζει την λύπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους συνεργάτες του στο δικηγορικό γραφείο.

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα παραστούν μόνο μέλη της οικογένειας του, όπως και η προτροπή της συζύγου του, ενεργώντας στα πλαίσια σεβασμού των διαταγμάτων περιορισμού που ισχύουν.

Αιωνία του η μνήμη.

ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ

Ο ΣΥΚΑΛΑ είναι ανεξάρτητος, μη κομματικός σύνδεσμος που διεκδικεί την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων των καταθετών, σαν αποτέλεσμα των αποφάσεων του 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - LAIKI BANK DEPOSITORS ASSOCIATION - АССОЦИАЦИЯ ВКЛАДЧИКОВ ЛАЙКИ БАНК