Ανακοίνωση ΣΥΚΑΛΑ - Ελεγκτής

24 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητά μέλη,

Το 2013, μετά από τις ανίερες αποφάσεις της Πολιτείας, σαν αποτέλεσμα των οποίων, με ταχυδακτυλουργικό και αλχημικό τρόπο, μας εξαφάνισαν τις αποταμιεύσεις ζωής, κάποιοι από εμάς αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα σύνδεσμο για να διεκδικήσουμε το δίκαιό μας.

Ιδρύσαμε τον ΣΥΚΑΛΑ και για τα πρώτα ορισμένα χρόνια, μέλος μας λογιστής / ελεγκτής τηρούσε τα λογιστικά του Συνδέσμου και υπέβαλλε τις απαιτούμενες καταστάσεις στις αρμόδιες αρχές, αφιλοκερδώς. Το μέλος μας λογιστής / ελεγκτής αδυνατεί πλέον να συνεχίσει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.

Για τον πιο πάνω λόγο, απευθυνόμαστε σε σας τα μέλη μας, ψάχνοντας  λογιστή / ελεγκτή για να δημιουργήσει / ελέγξει τα λογιστικά βιβλία του Συνδέσμου και να τα υποβάλει εκεί που πρέπει. Ευελπιστούμε ότι αυτή η εργασία θα προσφερθεί αφιλοκερδώς από κάποιο από τα μέλη μας, αφού η όλη προσπάθεια που γίνεται μέσω του ΣΥΚΑΛΑ, προσφέρεται αφιλοκερδώς από όλους μας στο Διοικητικό Συμβούλιο και συνεργάτες που κατά καιρούς προσφέρουν την βοήθεια τους για ευόδωση του στόχου αποκατάστασης της αδικίας την οποία έχουμε υποστεί. Τα «βιβλία» του ΣΥΚΑΛΑ είναι ελεγμένα για τα πρώτα τέσσερα χρόνια και τώρα πρέπει να γίνουν τα υπόλοιπα χρόνια. 

Παρακαλούμε όπως, όποιος/α από τα μέλη μας μπορεί να προσφέρει αυτή την εξυπηρέτηση / υπηρεσία να επικοινωνήσει μαζί μας, είτε ηλεκτρονικά (απαντώντας σε αυτό το μήνυμα) είτε μέσω τηλεφώνου στον παγκύπριο αριθμό του ΣΥΚΑΛΑ (70007988).  Μετά από υποβολή τέτοιας πρόθεσης, θα οργανώσουμε συνάντηση όπου θα συνεννοηθούμε δια ζώσης για το πως προχωρούμε.

Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση σε αυτή μας την παράκληση, για να μπορέσει και ο Σύνδεσμος να συνεχίσει απρόσκοπτα τον αγώνα.

Ευχαριστούμε.

ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ

 

Ο ΣΥΚΑΛΑ είναι ανεξάρτητος, μη κομματικός σύνδεσμος που διεκδικεί την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων των καταθετών, σαν αποτέλεσμα των αποφάσεων του 2013

 AUDITOR'S NOTICE 24 JAN 2024.pdf