ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 1-12-22 στις 20:00

25 Νοεμβρίου 2022

Προς: Όλα τα μέλη του ΣΥΚΑΛΑ και υποστηρικτές του αγώνα μας για δικαίωση

Κοιν. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Αστυνομία Κύπρου


Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Την 1η Δεκεμβρίου θα γίνει η δεύτερη διακαναλική τηλεμαχία μεταξύ των τριών επικρατέστερων υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας. «Επικρατέστερων», μόνο με βάση τις δημοσκοπήσεις. Η τηλεμαχία θα φιλοξενηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΩΜΕΓΑ.


Καλούμε όλα τα μέλη του ΣΥΚΑΛΑ, τις οικογένειες τους και συμπαραστάτες του αγώνα μας όπως συμμετέχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον σταθμό για να φωνάξουμε για ακόμα μια φορά για τον απάνθρωπο τρόπο που αυτή η Πολιτεία μας έχει συμπεριφερθεί και για την απουσία οποιασδήποτε θεραπείας τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια.

Η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία των Συνδέσμων των Καταθετών της Λαϊκής και των Κατόχων Αξιογράφων.


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΩΜΕΓΑ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, ΣΤΙΣ 8:00 ΜΜ την 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Απαιτούμε από όλους τους παρευρισκόμενους όπως επιδείξουν την πρέπουσα συμπεριφορά και να προστατεύσουν την περιουσία του σταθμού. Αυτός ο σταθμός ειδικά, έχει επανειλημμένα επιδείξει πολλή ευαισθησία σε ότι αφορά τα θέματα μας, που δυστυχώς διαιωνίζονται. Ας ανταποδώσουμε αυτή την ευαισθησία.

ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ

Ο ΣΥΚΑΛΑ είναι ανεξάρτητος, μη κομματικός σύνδεσμος που διεκδικεί την ανάκτηση των κλεμμένων αποταμιεύσεων των καταθετών, σαν αποτέλεσμα των αποφάσεων του 2013